Cautare
, Contributor

Sunt redactor Forbes Romania, coordonator al proiectului Forbes 50 cele mai influente femei din România, scriu despre cariere, educație și servicii medicale.

Imobiliare |
|

Skanska a pus temelia primei sale clădiri de birouri din România

Green_Court_Bucharest_-_Skanska_-_Interior_restaurant.jpg
Dezvoltatorul suedez Skanska a pus piatra de temelie a Green Court Bucharest, primul său proiect din România. 

Skanska a pus azi piatra de temelie la proiectul Green Court Bucharest, din zona Floreasca-Barbu Văcărescu. Acesta va fi format din trei clădiri de birouri de clasa A, cu o suprafață totală închiriabilă de 52,000 metri pătrați. Fiecare clădire va avea 12 niveluri supraterane și trei subterane. Urmând standardul celorlalte clădiri dezvoltate de Skanska în Europa Centrală și de Est, ansamblul de birouri va fi certificat LEED Gold. Prima fază a investiției cuprinde o clădire de birouri cu o suprafață totală închiriabilă de 19.500 metri pătrați precum și parcarea subterană pentru primele două clădiri ale complexului.

Prima fază a proiectului se va încheia în ultimul trimestru din 2014. Dezvoltatorul suedez  de clădiri ecologice de birouri şi-a început activitatea în România în anul 2011 și face parte din Grupul Skanska. Printre cele mai importante proiecte ale sale în lume se numără şi reconstrucția Oculus World Trade Center Transportation Hub din New York.

 

 

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii