FacebookTwitterLinkedIn

Potrivit comunicatului ARMA, preluat de Media Expres, în cadrul ședinței, membrii au ascultat punctele de vedere ale reprezentanților Realitatea Media și ale reprezentanților Kantar Media.

Reproducem în continuare un pasaj semnificativ din comunicatul ARMA: „Reprezentanții Realitatea Media au arătat faptul că vor înceta de îndată campania prin care se produc atacuri la adresa ARMA, SNMATV și a furnizorului acestuia Kantar Media”.

Participanții la Adunarea Generală au decis prin vot ca pronunțarea cu privire la excluderea Realitatea Media din cadrul Asociației să nu aibă loc în această ședință.

De asemenea, Adunarea Generală a decis prin vot să se realizeze procedura de auditare anuală a SNMATV.

Comitetul Tehnic al ARMA și Consiliul Director al ARMA se vor ocupa, după strângerea propunerilor de la membri, de redactarea proiectului specificațiilor tehnice ale procedurii de auditare, a proiectului de calendar de licitație, a proiectului listei de auditori, a proiectului de buget pentru această procedură și a modului de suportare a costurilor, precum și orice alte detalii tehnice referitoare la această procedură. Aprobarea tuturor acestor proiecte se va face de către membrii ARMA la următoarea adunare generală.

ARMA este o organizație a industriei de media și publicitate care numără peste 90 de membri, stații TV, agenții de media și publicitate și clienți de publicitate.

Asociația are drept arie de activitate cercetarea audiențelor mediilor de comunicare video și operează sistemul de măsurarea a audiențelor TV din România.

ARMA este o organizaţie recunoscută la nivel internaţional, fiind membră a European Media Research Organisations (EMRO) şi a International Joint Industry Committees Association.