Cautare
, Contributor

Travel |
|

Sir Richard Branson vinde acțiuni Virgin Galactic în valoare de 500 milioane USD

Sir Richard Branson, fondatorul gigantului Virgin Galactic, vinde din acțiunile companiei pentru a-și susține linia aeriană și interesele de agrement, care au fost devastate de coronacriza.
Virgin Galactic

Branson’s Virgin Group a declarat pentru New York Stock Exchange că intenționează să vândă acțiuni în valoare de 25 de milioane de dolari printr-o serie de tranzacții, ceea ce a determinat o scădere de 5% a prețului acțiunii Virgin Galactic în timpul tranzacționării pe piață.

Acțiunile, care reprezintă puțin mai mult de o cincime din participarea miliardarului în activitatea de turism, valorau 500 milioane USD înainte de anunț.

Virgin Galactic, grav afectată de pandemie

„Virgin intenționează să utilizeze orice încasări pentru a susține portofoliul său de afaceri globale de agrement, vacanță și călătorii, care au fost afectate de impactul fără precedent al Covid-19, a declarat compania.

Sectoarele de agrement și turism au fost cele mai afectate de pandemie, după ce guvernele din întreaga lume au impus restricții stricte de călătorie pentru a reduce răspândirea virusului. Prăbușirea industriei turismului a lăsat Virgin Galactic într-o dificultate financiară severă.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii