FacebookTwitterLinkedIn

În noul ei rol, Pardhan va coordona extinderea companiei în România.

Sunt încântată să am această oportunitate de a conduce echipa de profesioniști a P3 pentru a crește împreună prezența P3 în piața de spații logistice din România, printr-o dezvoltare ambițioasă și sustenabilă a portofoliului nostru“, spune Sînziana Pardhan, country head P3 în România.

Această numire vine la doar trei luni după ce Pardhan s-a alăturat echipei P3 în funcția de director de achiziții pentru România. Cu o experiență bogată în investiții, achiziții și vânzări, Sînziana Pardhan a lucrat timp de nouă ani pentru compania de real estate Colliers. Înainte să se alăture echipei Colliers, Sînziana a colaborat cu SOPOLEC și cu Romanian Green Building Council în România, și a realizat proiecte de consultanță pe lângă Departamentul de Comerț al SUA (Centrul de Informare al Afacerilor din Europa Centrală și de Est), Consiliul Competitiv al Republicii Dominicane și Parteneriatul Global pentru Cunoaștere (Kuala Lumpur, Malaezia).

Sînziana Pardhan are o diplomă în Finanțe și Bănci la Academia de Studii Economice din București și un master în Business Internațional la Fletcher School of Law and Diplomacy, de la Universitatea Tufts. De asemenea, a urmat cursuri la Harvard Business School și Harvard Kennedy School, și a fost co-fondator și co-leader la Euro-Atlantic Club.

O cunosc pe Sînziana de peste nouă ani și am avut ocazia să lucrăm îndeaproape timp de cinci ani. Sunt încântat că pot încredința conducerea biroului din România unui profesionist atât de bun”, declară Blake Horsley, director de dezvoltare al grupului P3.

În noua sa poziție, Horsley va coordona programul de dezvoltare a companiei, care include finalizarea de noi clădiri în cadrul parcurilor P3 existente, precum și construcția unei serii de noi parcuri logistice, pe măsură ce P3 se extinde în cele nouă țări în care este deja reprezentată și intră în noi teritorii.

Horsley, care s-a alăturat echipei P3 la începutul anului 2016, va lucra îndeaproape cu echipele din fiecare țară pentru a susține procesul de dezvoltare, de creștere a portofoliul P3 și de îmbogățire a gamei de oferte personalizate adresate clienților.

P3 are un total de 318.000 m² în 12 depozite din România și încă 51.000 m² în construcție în parcul P3 Bucharest. Compania a finalizat recent trei noi clădiri în parcul P3 Bucharest și plănuiește să se extindă atât în ​​București, cât și în centrul și vestul țării.