Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

CORONAVIRUS |
|

Singapore a început testele pe oameni pentru un vaccin anti-COVID-19

Singapore a început testele pe oameni pentru un vaccin împotriva COVID-19 care va fi administrat săptămâna viitoare unui număr de 100 de persoane.  
 aboneaza-te
vaccin coronavirus

Această testare face parte dintr-o primă fază care va dura până în octombrie, relatează EFE.

Vaccinul se numește Lunar-Cov19 și este dezvoltat de Facultatea de Medicină din cadrul Universităţii Naţionale din Singapore şi de compania farmaceutică americană Arcturus Therapeutics, a informat sâmbătă cotidianul singaporez The Straits Times, citat de Agerpres.

Până în prezent, sunt 26 de vaccinuri care, la nivel global, sunt testate pe oameni sau au primit autorizaţie. De asemenea, alte 139 se află în faza de investigare premergătoare testării pe oameni.

Singapore a fost una dintre primele ţări după China – de unde provine virusul – în care s-au detectat cazuri de COVID-19, potrivit EFE.

În Singapore s-au înregistrat 54.797 de cazuri de coronavirus şi 27 de decese la o populație de 6,5 milioane de locuitori. Peste 90% din cazurile de infectare au fost identificate în barăcile situate la periferia oraşului, unde au fost izolaţi începând din aprilie circa 300.000 de muncitori străini.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii