Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Auto |
|

Sindicatul Autoturisme Dacia anunță miting cu 8.000 de persoane

Sindicatul Autoturisme Dacia a anunţat organizarea unui miting astăzi, între orele 13.00 - 15.00, pe platoul din faţa Casei de Cultură a Sindicatelor Dacia din Mioveni, informează Mediafax.
DACIA.jpg

La protest vor participa, pe lângă membri ai sindicatului Autoturisme Dacia, și familiile acestora, sindicatul estimând un număr de 8.000 de persoane.

Forbes Best Cities 2016, locul 9: Pitești, județul Dacia

Printre cerințele acestora se numără accelerarea lucrărilor de construcție a autostrăzii Pitești-Sibiu, modificări legislative pentru descurajarea mașinilor second-hand și pentru introducerea contractelor de muncă la nivel național sau asigurarea asistenței medicale la standarde europene pentru locuitorii din Mioveni și din împrejurimi.

Negocieri încheiate la Dacia: mărire de salariu cu 5% și primă de 1.450 de lei

În documentul emis de Sindicat se precizează că „finalizarea autostrăzii Piteşti-Sibiu va genera mii de locuri de muncă şi le va consolida pe cele existente, iar tergiversarea continuă a demarării lucrărilor induce ideea că există alte interese de a submina acaestă importantă lucrare, finanţată de fapt cu bani europeni”, menționează sursa citată.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii