Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Sănătate |
|

Sindicaliştii Federaţiei Sanitas organizează mitinguri în toată țara

Federaţia Sanitas va organiza marți pichetări şi mitinguri în faţa prefecturilor din întreaga ţară pentru susţinerea salariaţilor din sănătate şi asistenţă socială.  
Sanitas

Decizia vine pe fondul apariţiei OUG nr. 226/2020, care prevede îngheţarea salariilor şi pensiilor în acest an, transmite Agerpres.

Și Uniunea Sanitas Bucureşti, membră a Federaţiei Sanitas din România, va picheta marţi, în același interval, sediul Guvernului din Piaţa Victoriei.

Sindicaliştii au mai anunţat că vor picheta şi sediile Ministerului Sănătăţii, Ministerului Muncii şi Protecţiei Sociale, Ministerului Finanţelor Publice, Guvernului şi Parlamentului României în perioada în care vor avea loc dezbaterile pe Legea bugetului de stat.

Ei vor redacta o scrisoare deschisă către Preşedinţie, membrii Parlamentului României şi ai Parlamentului European prin care vor să atragă atenţia asupra faptului că “România este singura ţară europeană care în plină pandemie diminuează veniturile salariaţilor care se luptă în mod direct pentru stoparea acesteia”.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii