FacebookTwitterLinkedIn

Sindicaliştii CFR au transmis, miercuri, o scrisoare deschisă ministrului Transporturilor, în care insistă să-i prezinte situaţia din cadrul compmaniei, aşa cum o văd ei, în calitate de angajaţi, dincolo de ”cifrele stufoase” care există în rapoartele oficiale.

Indicaliştii afirmă că managementul CFR Călători este ”un mastodont încremenit de o birocraţie sufocantă”, iar incapacitatea directorilor de a lua decizii va ruina compania.

”Dincolo de cifre, domnule ministru, stau oamenii! Iar aceştia încearcă să-şi facă treaba aşa cum se cuvine, potrivit fişei postului fiecăruia dintre ei. Mii de ceferişti care au avut, până de curând este adevărat, încredere în managementul CFR Călători şi în soluţiile propuse de acesta şi-au pierdut orice urmă de speranţă. Managementul CFR Călători este un mastodont încremenit de o birocraţie sufocantă, iar incapacitatea directorilor care populează acest loc de a lua decizii vitale pentru companie va ruina întreaga societate”, scriu sindicaliştii în document.

CITEȘTE PE TREN, PE MAȘINĂ, ORIUNDE EȘTI PREZENT: RECLAME PENTRU SPĂLAREA CREIERELOR!