FacebookTwitterLinkedIn

În urma finanțării, Andrei Pitiș preia 15% din acțiunile companiei.

Investiția va fi axată pe trei direcții: crearea unui departament specializat de Product Development care va asigura scalarea produselor dezvoltate de KIM până în prezent, extinderea echipei de programatori pentru a putea răspunde cât mai rapid cerințelor tehnice venite de la clienții actuali și cei viitori, precum și promovarea pe plan local și internațional a beneficiilor și valorii adăugate pe care le aduc soluțiile KIM.

”Investiția în KIM este parte din strategia Simple Capital de a susține produse românești pregătite să se extindă pe piața internațională. Vicențiu și echipa KIM sunt într-un moment foarte bun de dezvoltare a companiei și mai ales într-un context favorabil de creștere a business-ului. Presiunea pentru digitalizare a crescut mult în toate tipurile de organizații, la nivel global, iar furnizorii de soluții care să crească agilitatea și competitivitatea companiilor au oportunitate foarte buna de poziționare pe piață”, a declarat Andrei Pitiș, CEO Simple Capital.

Până în prezent, KIM a digitalizat 7 fabrici, 3 multinaționale și o serie de IMM-uri din România. Estimările financiare ale companiei pentru anul 2021 se ridică la 1 milion de euro, iar pentru anul următor, Vicențiu Corbu, fondatorul KIM, se așteaptă la o dublare a acestei cifre.