Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

SportsMoney |
|

Simona Halep revine în această după-amiază în România

Primăria Municipiului Bucureşti anunţă că va organiza, luni, de la ora 20:00, la Arena Națională, în faţa zonei VIP- intrarea oficială, o ceremonie în cadrul căreia Simona Halep, cetăţean de onoare al Capitalei, va prezenta românilor replica trofeului cucerit la Roland Garros, Cupa Suzanne Lenglen, informează News.ro.
simona halep

Simona Halep revine în România, în această după-amiază (în jurul orei 16:15), din Franţa, unde a câştigat titlul la Roland-Garros.

Ea va sosi cu o cursă Tarom, urmând să fie întâmpinată de oficialități ale Ministerului Tineretului și Sportului și Federației Române de Tenis, la Salonul Oficial al Aeroportului Internaţional Henri Coandă.

Cupa din argint masiv (5,3 kilograme), creată în anul 1979 de casa de bijuteri Mellerio, nu intră niciodată în posesia învingătorilor. Fiecare campion de la Roland Garros primește o replică, originalele rămân în proprietatea Federației Franceze de Tenis.

După victoria de la Paris, Simona Halep și-a consolidat poziția de lider în clasamentul mondial WTA, acumulând 7.970 de puncte față de Caroline Wozniacki (Danemarca), ocupanta locului secund, cu 6.745 de puncte.

În acest ani, Simona Halep (26 de ani) a câștigat din tenis 5.345.777 de dolari. Câștigurile din tenis din întreaga sa carieră se ridică la 26.081.792 de dolari.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii