Cautare
, Contributor

SportsMoney |
|

Simona Halep numără 400 de victorii în WTA

Jucătoarea română de tenis Simona Halep a obținut, joi, victoria cu numărul 400 pe un tablou principal WTA.  
simona-halep-tennis-madrid

Victoria a fost obținută după un scor 3-6, 6-4, 6-0 cu Caroline Garcia (Franţa), în runda a doua a turneului Miami Open, potrivit site-ului oficial al circuitului profesionist feminin (WTA), transmite Agerpres.

“Sunt foarte fericită să aud asta. E impresionant că am câştigat atât de multe meciuri pe tablourile principale. Am mulţi ani în top şi când trec prin momente grele în timpul meciurilor ştiu ce am de făcut. Asta vine din aceste 400 de victorii”, a comentat Simona Halep.

Jucătoarea a revenit după ce a fost condusă cu 6-3, 3-1, numărul trei mondial câştigând apoi 11 din următoarele 12 ghemuri, fapt care i-a adus victoria într-o oră şi 48 de minute, bilanţul său în meciurile directe cu franţuzoaica ajungând la 7-1.

”Ea a început foarte bine, iar serviciul ei m-a deranjat mult, mai ales ‘kick’-ul. Am avut nevoie de timp să mă obişnuiesc şi să intru în ritm. Cred că în setul al doilea am început să mă mişc mai bine. Picioarele s-au mai relaxat şi am putut să alerg mai mult. Aveam nevoie de un pic mai multă forţă, deoarece este o adversară puternică şi trebuie mereu să o împing în spate”, a declarat Halep după meci.

Următoarea adversară a Simonei Halep va fi letona Anastasija Sevastova, care a trecut cu 1-6, 6-2, 6-3 de tânăra jucătoare americană Coco Gauff.

Halep o conduce pe Sevastova (30 ani, 57 WTA) cu 6-3 în meciurile directe, dar românca s-a impus în ultimele cinci dueluri fără a ceda vreun set. Ultima victorie a balticei datează tocmai din 2011.

“Sevastova îţi rupe ritmul… Nu ştii niciodată la ce minge să te aştepţi din partea ei. Uneori joacă plat, foarte plat. Alteori joacă înalt, alteori cu slice sau scurte. Aşa că este de fiecare dată este dificil să joci contra ei”, a spus Halep despre viitoarea adversară.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii