FacebookTwitterLinkedIn

Foarte apreciată în întreaga lume, Simona Halep a crescut la Constanța și a început să joace tenis de la vârsta de 4 ani. A devenit jucatoare profesionistă în 2008 și a intrat în top 50 mondial în 2012.  Anul 2014 a fost un punct de referință pentru Simona, care a ajuns atât în finala French Open, cât și în finala WTA, devenind numărul 2 mondial, cel mai înalt punct al carierei sale de până acum. Simona Halep a câștigat deja 14 titluri si se află pe pozitia 5 în clasamentul WTA.

Benoit Lecigne, Director Hublot Europa de Est, Franța, Benelux, Marea Britanie și Irlanda, a declarat: „Alături de Cellini, distribuitorul unic pentru România al Hublot, suntem bucuroși de a o avea cu noi la București pe Simona Halep, Hublot friend, care a fost încântată să petreacă timp cu copiii, dovedindu-și astfel angajamentul, prietenia și determinarea, trei valori care reprezintă esența brandului Hublot.”

Simona Halep a devenit Hublot friend în Februarie 2016. Brandul elvețian și Simona împărtășesc un simț al excelenței, pasiunea și generozitatea, fapt care a condus la evenimentul VIP din 13 aprilie de la Bucuresti. Printre fericiți s-au numărat și câțiva copii, alături de părinții lor, care au avut ocazia de a juca mai multe runde amicale cu tenismena.

Cu aceasta ocazie, Simona Halep a purtat un Hublot Classic Fusion Blue Titanium Bracelet. Un ceas  chic, potrivit în orice situație, modelul Classic Fusion Bracelet Blue poate fi adaptat oricărei ținute și, de la carcasă la brățară, ceasul dezvăluie nuanțele de aur roz King Gold și reflexiile metalice ale titanului. Ușor de purtat, în variante cu dimensiuni care variază între 33, 38 și 42 mm, simplu sau cu cronograf, acest ceas se potrivește oricărui stil și avantajează atât doamnele cât și domnii.