FacebookTwitterLinkedIn

Utilizatorii de Facebook din România sunt fani ai numelor importante din circuitele WTA şi ATP, dar au preferinţe şi în rândul participanţilor la turneul BRD Năstase Ţiriac Trophy, care se desfăşoară în această săptămână la Bucureşti.

tenis2

Conform monitorizărilor realizate de fbMonitor şi Zelist Industries, românii o preferă mai degrabă pe Maria Sharapova decât pe Serena Williams şi că numărul 1 mondial din circuitul ATP, Novak Djokovic, are mai puţini fani români pe Facebook decât Rafael Nadal şi Roger Feder.

Cel mai popular jucător prezent la BRD Năstase Ţiriac Trophy este Fernando Verdasco, deşi are de 16 ori mai puţini fani decât Horia Tecău.

(În cazul tenismenilor prezenţi la BRD Năstase Ţiriac Trophy au fost luaţi în calcul jucătorii care au pagini oficiale de Facebook. Din acest motiv, campionul de anul trecut, Guillermo Garcia Lopez, sau jucători precum Guido Pella, Federico Delbonis sau Florin Mergea nu sunt prezenţi în top.)

tenis3

Zelist Industries este un tool care oferă overview-uri pentru peste 100 de industrii din România. Cu ajutorul Industries, utilizatorii pot vedea ce spun jucătorii, ce fac firmele, care sunt principalii publisheri pe fiecare industrie, care sunt ştirile specifice de pe prima pagină şi ce se scrie despre cei mai influenţi oameni din domenii. Platforma poate fi accesată pe zelist.ro/industries.

Platforma fbMonitor oferă companiilor posibilitatea de a determina care este eficienţa demersurilor de comunicare în cadrul paginii proprii de Facebook, prezentând într-un mod structurat metricele care reflectă eficienţa comunicării, atât în mod absolut, cât şi prin raportare la concurenţă sau la o perioadă aterioară.

tenis4