FacebookTwitterLinkedIn

Numirea Silvianei vine în contextul în care se implementeaza o nouă structură organizațională a JLL din regiunea Europei Centrale și de Est (CEE) ca răspuns la nevoile tot mai complexe, mai strategice și cu caracter regional ale clienților în CEE.

Silviana va lucra cu Tom Devonshire-Griffin, care a fost numit Head of Capital Markets Europa Centrală și de Est și se va concentra pe partea operațională.

”Mediul de business este foarte dinamic și din ce în ce mai global, necesitând permanent inovare și adaptare. În acest context, nevoile companiilor sunt mai complexe și mai provocatoare. JLL, prin prezența sa globală, regională și locală, are experiența și resursele pentru a sprijini investitorii în această evoluție. Europa Centrală și de Est, este o piață cu multe oportunități, de aceea este extrem de important să ne susținem echipele locale cu resurse (în cazul nostru, această echipă regională) pentru a le valorifica. De aici a pornit ideea acestei structuri noi, care va conecta regiunea cu „mașinaria” care este JLL Capital Markets la nivel global, dându-ne posibilitatea de a accesa mult mai ușor investitori și de a promova Europa Centrala și de Est către capitalul global”, a declarat Silviana Petre Badea, managing director JLL România.

Silviana are peste 15 ani de experiență în real estate, iar din 2017 conduce operațiunile JLL în România, liderul pieței de constultanță imobiliară pentru al doilea an la rând.