Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Reinventarea României |
|

Silvia Stegaru, Co-Founder & President Codette: „Faptul că generațiile gândesc diferit nu înseamnă că unii sunt mai pregătiți și alții mai puțin pregătiți”

Ultimele șase luni din „noua normalitate” impuse de pandemia de coronavirus au reprezentat o tranziție ușoară a activității, susține și Silvia Stegaru, Co-Founder & President Codette.
 aboneaza-te
Silvia Stegaru

În cadrul uneia dintre edițiile emisiunilor reINVENTAREA României, Co-Founder & President Codette a punctat că membrii companiei în care activează s-au bucurat dintotdeauna de o relație strânsă în ceea ce privește comunicarea în mediului online, așa încât în această perioadă, nu s-a pus problema unei funcționări deficitare.

„Ce ne-a rănit însă într-adevăr a fost că am fost privați de organizarea/participarea la evenimentele offline. Desigur, le-am relocat în spațiul online, însă nu poți spune că este același lucru. Este nevoie de comunicare la nivel face to face pentru că nu putem comunica numai în scris, căci există riscul ca mesajul tău să fie intrepretat greșit. Trebuie să ne vedem la față, să comunicăm și prin gesturi, expresii ale feței. Pentru că e important ca atunci când comunicăm, șă ne apropiem, nu putem să facem asta prin intermediul telefoanelor sau ale laptopurilor, astfel putem să ne aliniem mult mai facil la același sistem de valori, același nivel de principii pentru a ajung să avem același țel”.

În opinia acesteia, toți cei care-și doresc să pună pe picioare un business, înainte să treacă la treaba, ar trebui să își găsească un mentor. „Faptul că generațiile gândesc diferit nu înseamnă că unele sunt mai mult pregătite și altele mai puțin. Dacă ți-ai propus să-ți deschizi un business, este important ca înainte, să discuții, să asculți povestea de business a oamenilor de dinaintea ta. Să folosim oamenii înaintea tehnologiei!”

În ceea ce privește diversele forme de învătare din sfera tech, Silvia Stegaru a ținut să precizeze faptul că este foarte greu să înveți de la zero și de unul singur, oricât de mult ți-ai dori. „Este foarte greu pentru că nu știi de unde să înveți, cu ce să începi. Exemplul cel mai clar în acest sens este partea de tehnologii. Dacă vrei să înveți tehnologii web, primul lucru pe care îl găsești este sintaxa și nu știi ce să faci cu ea și nu știi cum să iei conceptele”.

Referitor la acest subiect, Silvia Stegaru a specificat că alături de colegii săi au lansat o broșură în acest sens. „Broșura este structurată și construită pe baza workshop-urilor realizate la nivel national și are scopul de a umple două semestre de școală, practic se poate plia pe o programă școlară care poate fi luată de oricine acasă”.

Potrivit acesteia, exercițiile regăsite în broșură conduc la realizarea de proiecte practice.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii