Cautare
, Contributor

Imobiliare |
|

SII România, 1.500 mp în AFI Park 4&5

Compania ce activează în domeniul noilor tehnologii, sistemelor informatice integrate și ingineriei își va muta activitatea în complexul office din mai.
 aboneaza-te
rsz_afi_park_afi_palace_cotroceni

DTZ Echinox a intermediat tranzacția de închiriere a unui spațiu de birouri de 1.500 mp în AFI Park 4&5, în care compania SII România își va muta activitatea în luna mai 2016. Compania a fost reprezentată de Bogdan Bogatu, Senior Broker, Office Agency DTZ Echinox.

DTZ Echinox: Nivel record de livrări office în 2016

”Investiția în noua locație vine ca urmare a creșterii continue pe care o înregistrăm, ajungând la cifra de afaceri de șapte milioane de euro în 2015, cu o creștere de 53% față de anul trecut. Unele dintre facilitățile pe care ni le oferă noile birouri cuprind un laborator de ICT de ultimă generație și o sală de training modernă și complet echipată pentru desfășurarea cursurilor recurente, din cadrul SII România Academy. Avem, de asemenea, spațiu liber de creștere, special amenajat, pentru derularea proiectelor, atât pentru clienții existenți, cât și pentru cei noi, care beneficiază de toate echipamentele și infrastructura tehnică necesare”, spune Manel Ballesteros, General Manager SII România. „Investiția în AFI Park 4&5 este una strategică și ne susține să răspundem mai bine nevoilor clienților noștri. Mai mult, în 2016 vom continua expansiunea teritorială și implementarea proiectelor de inovație pentru care investiția într-o infrastructură modernă, cu standarde înalte de securitate și un spațiu mai mare erau necesare.”

AFI Europe Romania, NOI de peste 40 mil. euro

AFI Park 4&5 reprezintă a patra fază de dezvoltare a proiectului de birouri dezvoltat de grupul AFI Europe România în vecinătatea mallului AFI Palace Cotroceni din București. Noile clădiri, a căror construcție a fost finalizată la începutul anului 2016, vor avea o suprafață închiriabilă de 32.000 de metri pătrați, repartizată pe 12 etaje deservite de două niveluri de parcare subterană.

Aflat în vecinătatea campusului universitar Politehnica, proiectul AFI Park a atras în special companii din zona IT&C, care găsesc un avantaj în a beneficia de forța de muncă disponibilă în zonă. Odată cu finalizarea clădirilor 4&5, proiectul AFI Park va ajunge la o suprafață închiriabilă de 70.000 mp, fiind unul dintre cele mai mari parcuri de afaceri din oraș.
Compania SII Group este de peste 35 de ani unul dintre liderii în noi tehnologii, sisteme integrate de informație și ingineri și este listată atât la bursa din Paris, cât și la cea din Londra. În prezent compania are o echipă de peste 6.000 de angajați la nivel internațional și o prezență în 16 țări din Europa, America, Africa și Asia.

Cine sunt premianții de la Gala Forbes Best Office Buildings 2016?
SII România este o companie de ICT, care a luat naștere în România în 2009. Începând cu anul 2012, compania face parte din SII Group, unul dintre liderii internaționali pe segmentul noilor tehnologii, sistemelor informatice integrate și ingineriei. Activitatea SII Romania include servicii și soluții ICT de business, oferind o gamă variată de competențe pentru servicii de dezvoltare și testare software, servicii de telecomunicații și inginerie.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii