Cautare
, Staff

Travel |
|

Sicilia va plăti jumătate din prețul biletului de avion pentru turiștii care vor să viziteze insula la toamnă

Pentru a atrage din nou turiștii străini după criza COVID-19, Sicilia intenționează să ofere o reducere de 50% la biletele de avion și să plătească o treime din cazare, în cadrul unui plan de 50 de milioane de euro, menit să revitalizeze industria turistică grav afectată.    
sicilia

Autoritățile locale vor să redeschidă turismul pe insulă și fac această ofertă pentru cei care își doresc să viziteze Sicilia spre sfârșitul acestui an. Pe lângă reducerea de zbor și plata unei treimi din cazare, turiștii interesați vor beneficia de intrări gratuite la muzee și la situri arheologice, scrie Forbes.com

Din 10 martie, ziua în care s-a închis, Sicilia a pierdut până la un miliard de euro reprezentând venituri din turism. Chiar dacă planul propus pentru a încuraja turismul va costa administrația insulei 50 de milioane de euro, autorităţile italiene consideră că este o investiţie bună.

După ce Italia își va redeschide granițele, dată care este deocamdată necunoscută, turiștii interesați de acest program vor găsi pe site-ul Visit Sicily vouchere de călătorie care includ reducerile pentru zbor, cazare și obiective turistice.

13% din PIB-ul Italiei provine din turism, industrie puternic afectată de criza coronavirusului. Oficialii din turism au lucrat neobosit pentru a găsi modalități de reconstrucție a sectorului cât mai rapid posibil, ținând totodată cont de măsurile de distanțare socială care trebuie aplicate, atât în hoteluri și restaurante, cât și la plajă și în alte locuri publice. Începând cu 4 mai, Italia va permite restaurantelor să se redeschidă, însă doar în sistem de livrare.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii