Cautare
, Contributor

Topuri |
|

Sibiul, în topul 5 al celor mai bune destinații turistice europene

Potrivit unui clasament al celor mai bune destinații turistice europene realizat de către Asociația European Best Destinations, Sibiul ocupă locul 5 datorită gastronomiei și culturii sale.
Cisnadie,City,,Sibiu,County

Directorul Asociației European Best Destinations, cea care a organizat competiția în perioada 20 ianuarie – 10 februarie 2021, Maximilien Lejeune a transmis o scrisoare prin intermediul căreia a felicitat orașul pentru poziția ocupată în clasament, informează Mediafax.

„ (…) De câțiva ani buni deja Sibiul a reușit să se ridice între orașele care contează în Europa. Orașul dumneavoastră s-a plasat fără doar și poate între destinațiile turistice de neratat, în rândul orașelor inovative, între orașele turistice cu o ofertă diversă în domeniul cultural și gastronomic, dar și în ceea ce privește peisajul natural. Sibiul este exemplul unei dezvoltări înțelepte în domeniul turistic. Nu caută să fie doar o altă destinație, ci alege să investească în patrimonial său unic, în istoria sa”, a spus Lejeune în scrisoare.

Astfel, Sibiul va purta titulatura de European Best Destination și anul acesta, alături de orașe turistice recunoscute din Europa, precum Viena, Paris, Roma sau Florența.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii