Cautare
, Staff

Servicii financiare |
|

SIB: Oferta tot mai bogată de apartamente noi încetinește creșterea prețurilor pentru apartamentele vechi

Creșterea prețurilor apartamentelor vechi începe să încetinească, pe fondul creșterii accelerate a ofertei de locuințe noi, arată organizatorii târgului Salonul Imobiliar București (SIB).
 aboneaza-te
imobiliarea apartamente

„Crește numărul ansamblurilor de proporții, concepte rezidențiale integrate: Onix Park – 2.000 de apartamente, în zona Aviației-Pipera; AFI City – 2.000 de apartamente în zona Bucureștii Noi; H Pipera Lake – 1.350 de apartamente; Arbo Residence Mogoșoaia – 1.000 de apartamente, Arcadia Apartments Domenii – 800 de apartamente, Luxuria Domenii – 630 de apartamente. Aceste proiecte vor fi dezvoltate în faze, pe parcursul mai multor ani”, au mai precizat organizatorii SIB, care s-a desfășurat între 2 și 5 martie, la București, la Palatului Parlamentului.

În plus, fiind primul târg după aprobarea programului Prima Casă, din 15 februarie, o mare parte a cererii s-a îndreptat către locuințe care se încadrează în acest program.

S-a făcut remarcat și un alt segment de clienți care dispun de cash pentru achiziție și nu se finanțează de la bancă: ei caută apartamente în proiecte premium din zonele ultra-centrale, centrale și cea de nord”, au mai menționat organizatorii SIB.

Ajuns la a patra ediție, SIB a avut 9.700 de vizitatori, următoarea ediție fiind programtă pentru 7-9 septembrie 2018.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii