FacebookTwitterLinkedIn

În timp ce multe dintre evenimentele de mare anvergură au fost amânate anul acesta, organizatorii uneia dintre cele mai cunoscute expoziții destinate industriei alimentare, Salonul Internațional al Alimentației – SIAL Paris au decis ca târgul să se desfășoare la data stabilită, între 18 și 22 octombrie.

Guvernul francez a aprobat reluarea evenimentelor de la începutul lunii septembrie, însă se vor lua măsuri de siguranță speciale, au anunțat organizatorii SIAL Paris într-un comunicat de presă.

“Pregătim cu atenție o serie de scenarii diferite care vizează sănătatea publică pentru a putea primi toată lumea în condiții de siguranță. Sunt studiate o serie de măsuri, unele mai tehnice și legate de gestionarea riguroasă a fluxurilor, unele mai vizibile, cum e purtarea măștilor, spălarea sistematică a mâinilor (dezinfectarea acestora), dezinfectarea și ventilarea spațiilor, digitalizarea ecusoanelor, un sistem de termoscanare. Luăm în calcul și amenajări speciale pentru organizarea degustărilor specifice sectorului nostru: porții ambalate individual, feliere la cerere, coșuri de gunoi închise ermetic etc.”, a declarat Nicolas Trentesaux, directorul general al rețelei de târguri SIAL.

Multe dintre evenimentele destinate industriei alimentare ce trebuiau să aibă loc în primăvara aceasta au fost amânate din cauza pandemiei de coronavirus.