Cautare
, Contributor

Între noi părinții |
|

Și  mamă, și… Antreprenor!: Dana Boiangiu, fondator Bricks 4 Kidz România

Să fii mamă nu-i ușor! Ba chiar e destul de solicitant. Și atunci, între job și copii, ce-ar fi de ales? Antreprenoriatul - răspund din ce în ce mai multe femei. De ce? Pentru că împacă ambele iubiri! Și-n plus oferă acea doză de creativitate și libertate care le permite mamelor să viseze, să creeze și să-și urmeze pasiuni mai vechi pentru care, odinioară, n-aveau timp sau curaj. Nu, antreprenoriatul nu-i floare la ureche. Vine cu provocări, riscuri și, uneori, cu mult timp peste program. Însă vine și cu satisfacții mari, cu alt flux de energie și cu șansa de a-ți putea gestiona timpul în funcție de nevoile tale și ale copilului tău. Secretul este să-ți găsești nișa și să îndrăznești. Asta am înțeles noi de la femeile cu businessuri frumoase care ne-au trecut pragul în acest număr al revistei. Femei care, după apariția unui copil, au continuat să facă ceea ce iubesc - să fie și mame, și antreprenor.
mame Dana BOIANGIU-Bricks-4-Kidz-Romania

Ma  numesc Dana Boiangiu, am 39 de ani și sunt mama a 2 copii minunați, Maria și Tudor. Viața și experiența mea profesională m-au purtat prin domenii de activitate diferite, oferindu-mi ocazia să cunosc și să înțeleg mai multe realități de business. Acum 5 ani mi-a atras atenția un concept de business cu totul special, într-un domeniu în care a fost, este și va fi nevoie permanent să investim – EDUCAȚIA. Din postura de mamă responsabilă pentru viitorul copiilor mei, am văzut imediat oportunitatea unui astfel de concept. Pentru mine, Bricks 4 Kidz a fost dragoste la prima vedere, o emoție pe care o trăiesc de 5 ani, zilnic, cu aceeași intensitate ca la început.

A deveni mamă este o bucurie extraordinară care vine la pachet cu efort, implicare și multe sacrificii. Este o perioadă care te formează și te reformează deopotrivă. Pe mine, personal, maternitatea m-a făcut să mă cunosc mai bine, mi-a testat limitele și mi-a resetat toate prioritățile. Este, categoric, experiența vieții. Nu cred că există un job, o carieră sau un business care te poate provoca la același nivel cu aceeași intensitate, iar satisfacția și împlinirea pe care ți le oferă acest rol nu suportă nicio comparație. Cea mai importantă lecție pentru mine a fost că, din postura de mamă, totul devine posibil și niciun obstacol nu este de netrecut când vine vorba de copiii mei. Rețeta echilibrului dintre viața personală și carieră se scrie în fiecare zi, dar diferit pentru fiecare familie în parte. Am ales antreprenoriatul din dorința de a petrece mai mult timp cu copiii mei, pentru flexibilitate. De cele mai multe ori îi implic în activitățile noastre, iar ei au dezvoltat o relație specială cu Bricks 4 Kidz.  Fiind o persoană activă am decis să caut o rețetă de business, un concept deja creat în domeniul educației, care să poată fi implementat și pe piața românească. Așadar, apariția conceptului Bricks 4 Kidz în Romania are la bază relația directă de cauză-efect dintre maternitate și carieră.

BRICKS 4 KIDZ® este o franciză educațională americană de succes, prezentă în 45 țări cu peste 750 de locații. Conceptul are la bază jocul și construcția cu piese Lego® și își propune familiarizarea copiilor 3-12+ ani cu concepte din sfera științelor exacte într-un mediu relaxant și non-competitiv.

Colaborăm cu numeroase școli și grădinițe private și avem, în prezent, un centru de creativitate în București unde organizăm worshop-uri, Summer Camps sau petreceri aniversare. De la preșcolari la preadolescenți, Bricks 4 Kidz își propune să ofere experiențe Lego® de neuitat tuturor copiilor.

 

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii