Cautare
, Contributor

Forbes Kids |
|

Și  mamă, și… Antreprenor!: Cristina Caraiani, fondator Chuchas

Să fii mamă nu-i ușor! Ba chiar e destul de solicitant. Și atunci, între job și copii, ce-ar fi de ales? Antreprenoriatul - răspund din ce în ce mai multe femei. De ce? Pentru că împacă ambele iubiri! Și-n plus oferă acea doză de creativitate și libertate care le permite mamelor să viseze, să creeze și să-și urmeze pasiuni mai vechi pentru care, odinioară, n-aveau timp sau curaj. Nu, antreprenoriatul nu-i floare la ureche. Vine cu provocări, riscuri și, uneori, cu mult timp peste program. Însă vine și cu satisfacții mari, cu alt flux de energie și cu șansa de a-ți putea gestiona timpul în funcție de nevoile tale și ale copilului tău. Secretul este să-ți găsești nișa și să îndrăznești. Asta am înțeles noi de la femeile cu businessuri frumoase care ne-au trecut pragul în acest număr al revistei. Femei care, după apariția unui copil, au continuat să facă ceea ce iubesc - să fie și mame, și antreprenor.
working Cristina Caraiani SKY_9283

Numele meu este Cristina Caraiani, am 38 ani și sunt fondatoarea conceptului CHUCHAS în România. Este un business dulce, la propriu – un magazin plin cu buchețele, aranjamente și cadouri, toate realizate din dulciuri.

Totul a început dintr-un vis, atunci când, după ce terminasem facultatea, perioadă în care avusesem diferite job-uri, am participat alături de o prietenă la un târg de francize. Nu aveam bugetul necesar pentru a cumpăra o franciză, dar tot ce a contat a fost impulsul pe care îl simțeam – acela de a face ceva pentru mine. Așa a pornit Chuchas – paradisul dulciurilor – o idee de afacere împrumutată de la târgul de francize.

M-am îndrăgostit de ceea ce făceam pentru că am combinat latura artistică cu cea comercială, inventând zilnic noi modele de aranjamente din jeleuri, acadele, ciocolată și drajeuri colorate. Am deschis mai multe magazine în diferite orașe din țară în celelalte orașe, iar pentru clienții din restul orașelor facem livrări prin curier și ne promovăm prin intermediul rețelelor de socializare. Clienții noștri sunt de toate vârstele, de la copii până la vârstnici, cărora le putem oferi o întreagă gamă de produse cu sau fără zahăr. Eu încerc în permanență să învăț lucruri noi în fiecare zi, să merg la târguri de specialitate și, cel mai important, să păstrez o relație bună cu colegele mele.

Pentru mine, antreprenoriatul înseamnă viața mea, iubesc libertatea pe care mi-o oferă și satisfacțiile care vin la pachet odată cu gestionarea unui business. Am doi copii acum și cea mai mare provocare pot să spun că a fost atunci când ei au realizat ce magazine are mama lor.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii