Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

Și lumea animalelor are orfanii săi!

Documentarul „Orfanii Miraculoşi ai Naturii” va avea premiera pe data de 24 ianuarie, de la ora 18:10 în exclusivitate la BBC Earth. Producţia prezentată de Ellie Harrison şi Max Hug Williams urmăreşte eforturile centrelor de salvare a animalelor din întreaga lume.
 aboneaza-te
BBC Earth

„Orfanii Miraculoşi ai Naturii” prezintă oamenii deosebiți care şi-au dedicat vieţile protejării animalelor orfane din sălbăticie.

Viaţa în sălbăticie este întodeauna dificilă şi fiecare pui se bazează pe protecţia oferită de părinţii săi în periculoasele momente de început ale vieţii sale. Însă cum supravieţuiesc puii care şi-au pierdut mamele? În ultimii ani s-au făcut salturi uriaşe în înţelegerea modului de salvare şi reabilitare a orfanilor din sălbăticie.

În primul episod, filmat în Australia, Ellie îl întâlneşte pe Danny, puiul de koala care necesită îngrijiri 24 de ore din 24 şi pe Neil, un cangur pitic orfan, a cărui viaţă se poate sfârşi dacă Stella, îngrijitoarea lui, nu îi găseşte un companion.

În Costa Rica, Max îl are alături pe Newbie, un leneş cu trei degete care se luptă cu pneumonie. Sam, managerul centrului, face tot ce îi stă în putinţă pentru ca Newbie să învingă lupta cu virusul.

BBC Earth

Episodul doi prezintă întâlnirea din Australia dintre Ellie şi Stacey, un urs marsupial plin de personalitate. În Costa Rica, Al, un furnicar extrem de relaxat învaţă să se descurce cu furnicile agresive ale junglei.

În episodul trei, în Costa Rica, leneşul orfan Pelotaas (de numai 9 luni) încearcă să înveţe câteva aptitudini vitale: să înoate şi să trăiască pe cont propriu.

În Australia, cangurul de 8 luni, Harry este ajutat de îngrijitoarea lui, Stella, să socializeze cu alţi canguri pentru a se putea întoarce în sălbăticie. În apropiere de oraşul Melbourne, Bev se ocupă de salvarea unor orfani mai puţin obişnuiţi, Hannah şi Bugsy, doi lilieci de fructe cu vârsta de o lună.

BBC Earth

Orfanii Miraculoşi ai Naturii ilustrează diferitele etape necesare îngrijirii acestor mici eroi – de la salvarea acestora în primele momente ale vieţii, până la a-i învăţa cum să îşi poarte singuri de grijă şi în final,  la eliberarea lor înapoi în sălbăticie.

BBC EARTH este un brand factual global care își propune să inspire publicul din Marea Britanie și din întreaga lume cu peisaje, povești și personaje incredibile din lumea naturii. Din punct de vedere comercial și internațional, brandul este gestionat de BBC Worldwide, divizia comercială a BBC.

 

VEZI AUDIENȚELE RADIO LA NIVEL URBAN!

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii