Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

CORONAVIRUS |
|

Și județul Arad impune obligativitatea purtării măștii în spațiile deschise aglomerate

Autorităţile din Arad au decis vineri să impună purtarea măştii în spaţiile deschise aglomerate, precum pieţe sau gări.  
 aboneaza-te
masca obligatorie

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Arad a stabilit, vineri, unele măsuri obligatorii pentru prevenirea răspândirii SARS-CoV-2, între care purtarea măştii de protecţie şi în spaţii deschise, dacă sunt aglomerate, precum pieţe, gări sau alte staţii ale mijloacelor de transport în comun, transmite Agerpres.

Măsurile au fost anunţate de Prefectura Arad şi majoritatea intră în vigoare de la 1 august.

Cea mai importantă decizie este instituirea obligativităţii purtării măştii de protecţie de către toate persoanele, începând cu vârsta de 5 ani, în pieţele agroalimentare, permanente sau temporare, închise sau deschise, precum şi în spaţiile de tipul târgurilor de animale sau de produse tradiţionale, bâlciuri, oboare, pieţe/târguri săptămânale etc., în incinta aeroportului, staţiilor CFR, autogărilor, în staţiile mijloacelor de transport în comun, pe toată perioada stării de alertă.

De asemenea, purtarea măştii va fi obligatorie la toate evenimentele unde există aglomerări de persoane, desfăşurate atât în interior, cât şi în exterior.

Până la 3 august, comitetele locale vor stabili care sunt zonele intens circulate unde va fi instituită obligativitatea purtării măştii de protecţie.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii