Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

SHORTS TV sponsorizează secţiunea filmelor de scurt metraj de la TIFF

shorts-tv.jpg
SHORTSTV, prima televizune HD dedicată filmelor de scurt metraj distribuită și în România de Chello Networks, sponsorizează în acest an secţiunea filmelor de scurt metraj de la Festivalul Internaţional de Film Transilvania (TIFF), conform Media Expres.

SHORTS TV a fost lansată în România la începutul acestui an şi poate fi recepţionat de abonaţii companiilor Romtelecom şi NextGen. Începând cu această lună televiziunea este disponibilă şi pe portalul Romtelecom www.dolcetv.ro.

Secţiunea competițională de filme de scurt metraj a Festivalului Internaţional de Film Transilvania a fost înfiinţată în anul 2006 și în prezent sunt selectate în festival 12 astfel de filme, indiferent din categoria stilistică sau financiară din care fac parte.

Festivalul Internaţional de Film Transilvania este prezentat de Romanian Film Promotion. Înfiinţat în anul 2002, TIFF este primul festival de film din România.

SHORTSTV este disponibil în Franţa, Olanda, Belgia, Luxemburg, Turcia, România şi Africa de Est, ajungând în casele a peste 10 milioane de abonaţi. Televiziunea a fost inițial lansată în Statele Unite, cu numele SHORTSHD și este difuzată în 20 de milioane de gospodării prin intermediul rețelelor AT&T şi DIRECTV.

SHORTSTV™ este operată de Shorts International, companie care deţine cel mai mare catalog de filme de scurt metraj. Compania are în portofoliul său şi varianta în High Definition, SHORTSHD.

Shorts International operează Shorts™, serviciul de filme de scurt metraj la cerere, disponibil în magazinele iTunes din 54 de ţări. Compania are sediul central în Londra şi un birou în Los Angeles (SUA) şi este condusă de directorul executiv Carter Pilcher.

Shorts International este deţinută de Shorts Entertainment Holdings şi Liberty Global Ventures.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii