FacebookTwitterLinkedIn

Începând cu 1 iulie 2021, Dinu Bumbăcea va prelua conducerea PwC România de la Ionuț Simion, care a condus compania timp de 6 ani.

Ionuț Simon va continua în cadrul PwC România, coordonând dezvoltarea portofoliului de clienți strategici, precum și practica de prețuri de transfer la nivelul Europei Centrale și de Est.

”Sunt onorat că am avut privilegiul să conduc șase ani PwC România, perioada în care serviciile noastre s-au dezvoltat constant, devenind liderii pieței de consultanță din România și contribuind în mod activ la consolidarea mediului de afaceri românesc”, a spus Ionuț Simion.

Cu peste 28 de ani de experiență în servicii profesionale, dintre care 21 ani ca Partener, Dinu Bumbăcea este Liderul Departamentului de Consultanță pentru Afaceri PwC România. De-a lungul carierei sale, a coordonat o gamă largă de proiecte de consultanță în România și Europa Centrală și de Est, în diverse industrii. Este absolvent al Facultății de Electronică și Telecomunicații din cadrul Politehnicii București, deține un master în inginerie electrică în cadrul Georgia Institute of Technology SUA și o diplomă de specializare în tratamentul digital al imaginilor de la Supélec Franța. Este membru al Asociației Contabililor Autorizați din Marea Britanie (ACCA) și al Camerei Auditorilor Financiari din România (CAFR).