Cautare
, Redactor

Reporter în căutare de oameni și povești.

Lifestyle |
|

Sherwin-Williams dezvăluie culoarea anului 2019

Compania americană Sherwin-Williams a anunțat care va fi culoarea anului următor: Cavern Clay, o nuanță caldă de teracotă, care îmbină elemente străvechi și moderne, dar care păstrează spiritul sud-vestului american.
clay

Cavern Clay este inclus în catalogul de culori Wanderer, lansat la începutul acestui an și care face parte din previziunile de culori pentru 2019 ale Sherwin-Williams. Nuanța se potrivește perfect atât pentru ansamblurile comerciale, cât și pentru cele rezidențiale.

Sue Wadden, directorul de marketing al companiei motivează alegerea culorii prin faptul că designerii încearcă, în continuare, să aducă căldura nuanțelor din natură în interior fie că este vorba de casă sau de birou. „Cavern Clay este modalitatea ușoară de a muta un colț de natură înăuntru. Imaginați-vă o plajă, un canion sau un deșert, toate scăldate de razele soarelui de după-amiază și căpătând aceeași culoare”.

Pentru cei intersați de combinarea culorii, Sherwin-Williams recomandă nuanțe și echilibrate precum warm grey sau deep brown. În ceea ce privește materialele cu care se poate potrivi, Sue Wadden ar alege pielea sau lemnul de stejar.

Sursa: Forbes.com

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii