Cautare
, Contributor

Forbes.com

Media şi entertainment |
|

She Business Christmas Charity 2013

She-Business-Christmas.jpg
Clubul de afaceri She Business organizeaza joi, 12 decembrie, evenimentul She Business Christmas Charity si prima editie a Premiilor de Excelenta She Business.

Acesta este primul eveniment de Craciun al clubului si este partial caritabil in favoarea unei doamne si a celor 3 copii ai sai, carora She Business doreste sa le ofere dreptul la o noua viata. In felul acesta clubul se declara inca odata un luptator antiviolenta, o problematica inca foarte grava a societatii noastre. Nu va vom spune ‘’de Craciun sa fim mai buni’’ pentru ca noi credem ca trebuie sa fim buni pe tot parcursul anului si, din acest motiv, va rugam sa veniti alaturi de noi pentru a contribui la acest nou inceput.

Totodata, in cadrul evenimentului va avea loc si prima editie a Premiilor de Excelenta She Business. In acest sens s-au creat urmatoarele premii: cel mai indraznet start-up, cea mai buna investitie, educatie non formala, inovatie, avocatul anului, medicul anului, reporterul anului, artistul anului, sportivul anului, jurnalistul anului, implicare sociala, leader-ul ONG al anului si un premiu special. Candidaturile au fost jurizate de catre un juriu compus din Florentina Opris, realizator tv si co-fondator Academia Femeilor, Florina Onetiu, fondator Academia Femeilor si life coach, Raluca Michailov, managing director BP Publishing Forbes, Sorina Limisca, managing director InMotion, Florentina Paun, managing director Multisfera si vicepresedinte She business si Mona-Lisa Caravaniez, managing director Ogilvy Romania.

Alaturi de noi au ales sa fie companii de renume si artisti care vor concerta gratuit. Nu pierdeti o serata unica cu foarte multe surprize si mai ales nu pierdeti ocazia de a ajuta pe cineva care are mare nevoie de noi.

Minunile exista si sunt in fiecare dintre noi !

Evenimentul va avea loc pe data de 12 decembrie 2013, orele 19.00 la Residence Arc de Triomphe Sala Victoria, Str. Clucerului 19.

Pentru mai multe informatii si achizitionarea talonului, va rugam contactati-ne la 0721 640 384 Gabriella sau 0742 158 731 Florentina.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii