FacebookTwitterLinkedIn

Discovery Channel continuă să colaboreze cu peste 20 de biologi marini și instituții științifice de top pentru a descoperi detalii noi despre specii de rechini rare, cu ajutorul tehnologiilor inovatoare de cercetare, notează Media Expres.

Anul acesta, Discovery își propune să amplifice experiența “Shark Week” prin platformele sale digitale și sociale și în parteneriat cu specialiști în viața rechinilor și ONG-uri să ofere o experiență media 360, ​pe mai multe ecrane, care să pună în valoare noile descoperiri.

Pe parcursul întregii săptămâni, telespectatorii vor putea în urmări premieră mai multe documentare cu și despre prădătorii adâncurilor.

Discovery continuă să colaboreze și în 2019 cu Oceana pentru a proteja rechinii amenințați de comerțul cu înotătoare de rechini (73 de milioane de rechini sunt afectați în fiecare an). De asemenea, lupta împotriva acestei practici brutale este susținută de colaborări cu marile branduri care strâng fonduri pentru campaniile Oceana și creează conținut pentru a-și educa fanii cu privire la motivul pentru care oceanele sănătoase au nevoie de rechini.

Anul acesta, Discovery va colabora și cu Ocean Conservancy pentru a ajuta la curățarea plajelor și a căilor de navigare din Statele Unite ale Americii, pentru a păstra apele curate pentru rechini și celelalte vietăți marine.

Peste opt milioane de tone de material plastic intră în ocean în fiecare an. Ocean Conservancy lucrează în întreaga lume pentru a opri deversarea de plastic în ocean până în 2030 și organizează cel mai mare efort de voluntariat din lume în numele oceanului, International Coastal Cleanup.