Cautare
, Contributor

I'm a News Editor at Forbes Romania, with a focus on covering automotive and transportation, as well as other industries. Have any news tip? Drop me an email at iulian.luca@forbes.ro

Media şi entertainment |
|

„Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings” se menține pe primul loc în box-office-ul din SUA

„Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings” s-a menţinut pe primul loc în box-office-ul nord-american pentru a patra săptămână consecutiv, conform cifrelor provizorii publicate duminică de compania specializată Exhibitor Relations.
Cinema,Hall

Cea mai recentă producţie a gigantului divertismentului Disney, „Shang-Chi”, se poate lăuda cu încasări de aproape 13,3 milioane de dolari de vineri până duminică şi cu peste 196 de milioane de dolari de la lansarea peliculei în SUA, la 3 septembrie, informează AFP, conform Agerpres.

Al doilea loc în clasament este ocupat de un nou-venit, „Dear Evan Hansen”, o dramă musical care prezintă povestea lui Evan, un licean care suferă de anxietate socială şi a cărui viaţă este dată peste cap de sinuciderea unuia dintre colegii săi de clasă. În prima săptămână pe ecrane, filmul a obţinut încasări de 7,6 milioane de dolari.

Comedia de acţiune „Free Guy”, care îl are în rol principal pe actorul Ryan Reynolds, a căzut pe locul trei în clasament în a şaptea săptămână de prezenţă pe ecrane, cu încasări de 4,1 milioane de dolari şi puţin peste 114 milioane de la lansarea sa.

Filmul de groază „Candyman” s-a menţinut pe locul al patrulea pentru a cincea săptămână în cinematografe. Acest remake realizat de studiourile Universal al celebrului film omonim din 1992 a acumulat 2,5 milioane de dolari şi 56,8 milioane de la lansare.

Pentru a doua săptămână de prezenţă pe ecrane, „Cry Macho”, cel mai recent film regizat de legendarul Clint Eastwood, a coborât de pe locul trei pe cinci, cu încasări de 2,1 milioane de dolari.

Top 10 este completat de „Jungle Cruise” pe locul șase (1,7 milioane de dolari), „Malign” pe poziția a șaptea (1,5 milioane), „Copshop” pe locul opt (1,3 milioane), „PAW Patrol: The Movie” pe nouă (1,1 milioane) și „The Eyes of Tammy Faye” pe zece (0,6 milioane).

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii