Cautare
, Contributor

Tech |
|

Softvision și-a crescut cu 12% numărul de angajați în acest an și contină extinderea echipei

Compania IT românească Softvision a înregistrat o creștere de 12% a echipei în prima jumătate a anului, ajugând astfel la o mie de persoane, și anunță că va continua angajările.
Softvision Cluj-Napoca

,,Creşterea numărului de angajaţi a survenit în mod natural în urma extinderii portofoliului de clienţi în semestrul I al acestui an, cât și în urma dezvoltării colaborării cu actualii clienti. În ultimele 6 luni am încheiat noi parteneriate cu companii de renume mondial din diverse domenii precum: sănătate, agricultură, transport, e-commerce, securitate, turism şi altele”, susțin reprezentanții companiei.

Sofvision a deschis în acest an trei sedii noi, în România – la Cluj-Napoca și Timișpara și în Statele Unite – la New York.

,,Până la finalul anului, preconizăm deschiderea a două noi sedii în România şi extinderea echipei Softvision cu același ritm de creștere din prima jumătate a anului în curs. Poziţiile disponibile la nivel de companie vizează specialişti IT din ariile Java, .NET, PHP, UI, iOS, Android, DataBase, C++/QT, QA şi suport tehnic”, au mai anunțat reprezentanții Softvision.

Cu sediul central în Cluj-Napoca, compania este prezentă în Baia Mare, București, Iași, Timișoara, dar și în Silicon Valley și New York (SUA).

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii