Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Travel |
|

Sezonul turistic este compromis la Paris

În plin sezon turistic, Parisul este aproape gol. Cu foarte puțini turiști, străzile, monumentele și locurile care altădată forfoteau de lume, oferă acum un spectacol destul de trist din cauza restricțiilor impuse de criza sanitară, notează Știrile TVR.
Shangri-La Hotel Paris

Estimările Oficiului de Turism sunt sumbre – doar 30% din activitatea normală în această vara, la Paris.

Marile bulevarde pariziene, magazinele de lux, vaporașele de pe Sena, multe muzee – toate atracțiile care fac Parisul de neuitat- sunt acum goale sau cu foarte puțini turiști, informează corespondentul TVR.

Scările din față Bisericii Sacré-Coeur din Paris sunt aproape goale și cu foarte puțini turiști. Locul care oferă una dintre cele mai frumoase priveliști ale Parisului și unde cu greu puteai face o fotografie din cauza aglomerației, acum este calm și gol.

Cartierul atrage în fiecare an peste 12 milioane de turiști, în special americani și chinezi, care anul acesta au renunțat la vacanța pariziană din cauza crizei sanitare și a restricțiilor.

La orele prânzului, terasele sunt mai mult goale. Cu 40% mai puțini clienți decât de obicei, spun reprezentanții restaurantelor din zona.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii