Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

Sezonul 4 al serialului „O familie de polițiști” are premiera la Universal Channel

Universal Channel difuzează sezonul al patrulea al serialului „O familie de poliţişti”, din 3 noiembrie, ora 22:00.
?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

În noul sezon, Danny (Donnie Wahlberg) devine principalul negociator într-o situație de luare de ostatici, după ce Erin (Bridget Moynahan) este reținută sub amenințarea cu arma. După suspendarea lui Jamie (Will Estes), Frank (Tom Selleck) trebuie să-l cunoască pe noul inspector care va superviza NYPD.

Baez se implică în ancheta asupra dispariției unei fete, un caz în care mama fetei spune o poveste care nu prea stă în picioare. Departamentul lui Frank este luat în vizor ca urmare a acțiunilor unuia dintre ofițerii săi. Unul dintre personajele principale scapă cu viață ca prin urechile acului, dar un prieten al său nu este la fel de norocos.

O familie de poliţişti este un serial dramatic despre o familie de poliţişti care apără legea în New York și care îl are în centru pe Frank Reagan, Comisarul Poliţiei din New York ce conduce atât departamentul, cât şi clanul Reagan.

Universal Networks International, divizia globală de televiziune a NBCUniversal, mai deține și operează Syfy, 13th Street Universal, Studio Universal, E! Entertainment Television, The Style Network, DIVA, Telemundo și Golf Channel și reprezintă Movies 24. De asemenea, NBCUniversal News Group operează CNBC și NBC News la nivel internațional. NBCUniversal este o divizie Comcast Corporation.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii