Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Lideri |
|

Sevil Shhaideh, noul ministru al Dezvoltării și Administrației, va depune azi jurământul

Noul ministru al Dezvoltării Regionale şi Administraţiei va fi Sevil Shhaideh, secretar de stat în MDRAP, care va depune jurământul la ora 16:30, a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, ministrul Telecomunicaţiilor, Sorin Grindeanu, lider al PSD Timiş.
Sevil Shhaideh

Sorin Grindeanu a precizat că portofoliul de la Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice (MDRAP) va fi preluat de Sevil Shhaideh, din Constanţa, aceasta fiind secretar de stat în MDRAP.

Sevil Shhaideh are 50 de ani şi este fina lui Liviu Dragnea, dar şi a preşedintelui Consiliului Judeţean Constanţa, Nicușor Constantinescu.

Ea a fost director al Direcţiei Sisteme Informatice din Consiliul Judeţean Constanţa în perioada 1993-2007, apoi, până în 2012, a condus Direcţia Proiecte din CJ Constanţa. Aceasta a devenit secretar de stat în MDRAP în 2012, după ce Liviu Dragnea a fost numit ministru.

Postul de ministrul al Dezvoltării a rămas vacant după ce Liviu Dragnea a demisionat în 15 mai, în ziua în care a fost condamnat la un an de închisoare cu suspendare în dosarul privind fraude la referendumul din 2012, pentru demiterea lui Traian Băsescu.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii