FacebookTwitterLinkedIn

Postul de CEO al UPC România va fi preluat de Robert Redeleanu. În prezent, el este chief marketing officer al UPC din 2013, responsabil pentru toate activităţile companiei din departamentele de marketing, vânzări şi comunicare cu clienţii.

Severina Pascu va conduce toate operaţiunile Liberty Global din Regiunea Europa Centrala şi de Est, care acoperă Polonia, Ungaria, România, Cehia, Slovacia, inclusiv cele ale operatorilor DTH. Ea îi succede  lui Betzalel Kenigsztein, care a preluat rolul de Preşedinte şi Chief Operating Officer al operaţiunilor Liberty Global din America Latină şi Caraibe.

Severina Pascu conduce UPC România din 2011, dar se află în cadrul companiei din anul 2008. A deținut de-a lungul timpului importante funcții în diferite multinaționale printre care se numără KPMG, CAIB Romania și Metromedia International Telcell, o firmă americană ce oferă servicii de telecomunicații. Ea se clasează pe locul 17 în Topul Forbes “50 cele mai influente femei din România”.

Află cine sunt cele mai influente femei din România, în 2015

O mare parte din activitate și-a desfășurat-o în afara țării, înainte de 2005 și mărturisește că acest lucru i-a oferit posibilitatea să vadă totul din altă perspectivă și să învețe să se descurce, fiind situată de multe ori în afara zonei de confort. Pasionată de sport, încă de când era în liceu, când practica handbalul la nivel de performanță, Severina Pascu spune că sportul în echipă a învățat-o câteva dintre cele mai importante lecții pe care le aplică azi în business.

Liberty Global este una dintre cele mai mari companii internaţionale de comunicaţii prin cablu din lume, cu operaţiuni în 14 ţări.