Cautare
, Contributor

Servicii Financiare & Imobiliare & Auto

Sănătate |
|

Sévan Kaloustian este noul Vice Președinte al Asociației Române a Producătorilor Internaționali de Medicamente

Sévan Kaloustian, Managing Director Janssen Companiile Farmaceutice ale Johnson & Johnson în România, a fost ales Vice Președinte al Asociației Române a Producătorilor Internaționali de Medicamente (ARPIM).
Sevan Kaloustian

Sévan Kaloustian a fost ales Vice Președinte al Asociației Române a Producătorilor Internaționali de Medicamente (ARPIM), cu un mandat de 2 ani, în cadrul celei mai recente Adunări Generale a organizației.

Prin această nouă poziție,  Managing Directorul al Janssen Companiile Farmaceutice ale Johnson & Johnson în România va continua întărirea misiunii companiei la nivel local, prin colaborare și dialog deschis cu autoritățile și stakeholderii din domeniul sănătății.

Cu o experiență de peste 10 ani în industria farmaceutică, Sévan Kaloustian a avut un rol cheie în cadrul companiei Janssen, în facilitarea accesului pacienţilor la medicamentele inovatoare din portofoliul acesteia, ocupând diferite funcții în mai multe ţări. A absolvit un Doctorat în Farmacologie şi un program de masterat în farmaco-economie, ambele urmate în cadrul Universităţii Montreal, Canada, continuând apoi cu un program post-doctoral la Academia Sinica din Taiwan şi un curs de specializare digitală în cadrul Columbia Business School, New York.

„(…) Misiunea noastră este clară și drumul nostru e trasat: vom lucra împreună pentru a continua creșterea accesului pacienților la medicamente inovatoare, avansând totodată efortul comun în privința taxei clawback, a modelului de stabilire a prețurilor, a predictibilității listei de rambursare a medicamentelor compensate și conturării unei legislații mai favorabile studiilor clinice. Cu atât mai mult în aceste momente, este crucial să facem tot ce ne stă în putință pentru a alinia nevoile și drepturilor pacienților români la nivel european, să ne asigurăm că beneficiază de cele mai bune tratemente medicale disponibile”, a declarat Sévan Kaloustian Managing Director al Janssen Companiile Farmaceutice ale Johnson & Johnson în România.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii