Cautare
, Staff

Lifestyle |
|

SetSail Corporate Regatta organizează prima competiție de yachting din România pentru companii

Sezonul de competiții de yachting din România dedicat companiilor se deschide în acest weekend, cu regata SetSail Corporate.
Corporate Regatta_01

Organizată în perioada 22-24 iunie, la Limanu, Mangalia, SetSail Corporate Regatta va întâlni la startul celor două zile de curse 12 ambarcațiuni cu echipaje formate din membrii companiilor din domenii precum imobiliare și construcții, IT, retail, automobile, FMCG, energie, juridic și multe altele.

Organizată de către instructorii școlii SetSail cu o vastă experiență în navigație, SetSail Corporate Regatta este prima competiție din România în cadrul căreia angajații și partenerii de business își pot dezvolta spiritul de echipă și cel de învingători.

„Ne bucurăm că reprezentanții multor companii din diferite domenii de activitate au acceptat provocarea noastră și astfel vom întâmpina la startul primei ediții a regatei SetSail Corporate 12 ambarcațiuni ale căror membrii vor experimenta activități inedite alături de instructorii școlii. Considerăm această activitate potrivită pentru a reuni angajații și partenerii unei companii într-un mediu provocator și în același timp recreativ”, a declarat Valentin Oeru, Managing Partner Setsail.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii