Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

SES Platform Services lansează televiziunea Pearl.tv prin satelit și internet

SES Platform Services lansează prima televiziune free-to-air în format UHD din Europa, televiziunea de shopping Pearl.tv, care va începe să transmită în Ultra High Definition (UHD), începând cu luna septembrie a acestui an, informează Media Expres.
SES Platform Services

Televiziunea Pearl.tv va începe să transmită UHD, prin satelit și prin intermediul internetului în același timp cu IFA („Internationale Funkausstellung”), expoziția de gadgeturi, organizată la Berlin în luna septembrie.

Pentru a putea transmite UHD, televiziunea Pearl.tv se va baza pe expertiza SES Platform Services GmbH, care va furniza codarea HEVC a semnalului UHD, conectarea la sateliții Astra și va pregăti semnalul TV și fluxul de internet.

Sophie Lersch, șefa Departamentului de Producție pentru SES Platform Services, a declarat: „Suntem încântați să lansăm prima televiziune free-to-air UHD din Europa atât prin satelit cât și prin internet. UHD plasează cereri specifice fluxurilor de lucru în managementul de conținut, în sectoarele de codare și playout, o zonă în care noi am câștigat o mulțime de cunoștințe în ultimii ani. Ca rezultat, acum, noi putem oferi servicii de care radiodifuzorii și furnizorii de conținut au nevoie în scopul de a comercializa și de a-și distribui conținutul lor în UHD- liniar sau la cerere-, prin satelit sau internet”.

 

Dr.Michael Sichler, directorul Enstyle GmbH, a adăugat: „Prin lansarea Pearl.tv UHD, urmărim să ridicăm calitatea produsului nostru în lume la un nou nivel. SES Platform Services GmbH este partenerul ideal pentru pregătirea și playoutul semnalului nostru TV, deoarece furnizează servicii UHD de cea mai înaltă calitatate și un maximum de securitate a transmisiei”.

Recepția televiziunii Pearl.tv UHD prin Astra, 19.2 grade spre Est

• Transponder: 1.097

• Frecvența: 12.344 MHz (Orizontal)

• Symbol Rate: 30.000

• FEC: 2/3 Pilots On

• Video: 2160 50p, HEVC Main 10

SES Platform Services este un pionier în proiectele Ultra HD, începând primele teste în 2013 cu Sky Deutschland, realizând prima transmisie live de fotbal cu compresia HEVC în aprilie 2014 sau prima transmisie live a unui concert în UHD – al trupei Linkin Park în noiembrie 2014, în colaborare cu Samsung.

Compania colaborează cu MTI Teleport Munchen (furnizare de semnal), Rhode & Schwarz și Fraunhofer Heinrich Hertz Institut (codare HEVC).

SES Platform Services GmbH aduce conținut audiovizual de calitate-linear sau nelinear – pentru orice dispozitiv, în orice format, prin orice distribuție de televiziune.

Cu peste 500 de sateliți, televiziuni prin cablu sau internet și mii de ore de conținut video livrat prin platforma video la cerere, lunar, SES Platform Services este unul dintre liderii furnizării de servicii pentru media din Europa.

Compania deservește peste 150 de clienți, inclusiv grupuri publice sau private, furnizori pay-TV, deținători de drepturi, operatori de cablu și mari întreprinderi.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii