Cautare




, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

SES Platform Services cumpără RR Media pentru 242 de milioane de dolari

SES Platform Services Gmbh, o subsidiară a SES SA din Luxembourg, a anunțat că va fuziona prin absorbție cu compania de servicii pentru comunicații și broadcasting israeliană RR Media, pentru suma de 242 de milioane de dolari, informează Media Expres.
SES Platform Services

Semnificativ pentru piața locală, RR Media are unul dintre cele patru birouri principale situat în România.

Tranzacția este supusă aprobărilor organismelor de reglementare și se va termina în trimestrul al doilea sau al treilea al acestui an.

Serviciile RR Media acoperă patru direcții: 1. distribuție de conținut la nivel global printr-o rețea de stelit, fibră optică și Internet; 2. management de conținut și servicii de playout; 3. management și furnizare de sport, știri și evenimente live la nivel global; 4. servicii de video online.

Printre clienții companiei se numără BBC, Disney, Fox, IMG, ITV, MP Silva, NFL, și Viacom.

RR Media operează din patru centre de media principale, în București, Londra, Pennsylvania (SUA) și Tel Aviv.

VEZI PROFILUL TELESPECTATORILOR DE ȘTIRI TV ÎN FUNCȚIE DE EDUCAȚIE!

RR Media furnizează servicii pentru peste 1.000 de companii la nivel global. În fiecare zi compania gestionează peste 24.000 de ore de conținut pentru transmisiile TV și radio, peste 4.000 de ore de video online și conținut VOD și peste 350 de ore de competiții sportive premium și evenimente live, inclusiv evenimente globale majore precum Super Bowl și FIFA World Cup.

RR Media furnizează programe pentru peste 95% din populație la nivel global, deservind telespectatorii prin intermediul operatorilor TV prin diverse platforme, furnizează conținut pentru peste 100 platforme Video-on-Demand (VoD), cât și pentru servicii de tip „online video” și Direct-to-Home (DTH).

SES Platform Services este compania de servicii pentru transmisia TV și de conținut a operatorului global de sateliți SES, cu sediul la Luxembourg.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii