Cautare
, Contributor

Tech |
|

Serviciul Google Play Music este disponibil și în România

Serviciul Google Play Music prin care poate fi accesată o vastă librărie muzicală, care conține și artiști românia, este acum disponibil și în România.
google play

Serviciul este disponibil gratuit în prima lună, iar abonamentul este de 24 lei/lună (până la 07.01.2014). După această perioadă, prețul abonamentului este de 29 lei/lună.

Google Play Music este o arhivă muzicală, un spațiu de stocare în cloud a colecției personale de muzică și un magazin, totul în același serviciu. Utilizatorii Google Play Music pot alege dintr-un catalog de peste 25 de milioane de piese (reunite sub denumirea „All Access”), disponibile în cloud și care pot fi ascultate de pe orice dispozitiv Android sau iOS. De asemenea, cei care colecționează muzică pot achiziționa piesele și albumele preferate și stoca în cloud.

Utilizatorii pot să adauge propria colecție de muzică alături de milioanele de piese din librăria Google Play Music. Astfel poți stoca gratuit online până la 20.000 de piese, care pot fi ascultate alături de catalogul All Access, oriunde și de pe orice dispozitiv sau prin accesarea paginii play.google.com. De asemenea, orice piesă sau album pot fi ascultate offline, prin opțiunea „Pin”.

Google Play Music permite crearea de radiouri interactive, fără reclame, plecând de la orice piesă sau artist. Utilizatorul poate adăuga, elimina și rearanja propriul radio și vedea ce piesă urmează.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii