Cautare
, Contributor

Industrie |
|

Serviciile de curierat rapid ale Postei operează sub brandul Prioripost

curierat.jpg
Prioripost a devenit, începând cu această lună, brandul de operare al Poştei Române pe piaţa serviciilor de curierat rapid.

Prioripost, marcă inregistrată a Companiei Naționale Poșta Română, face parte din portofoliul actual de servicii al Sucursalei de Servicii Express din cadrul CNPR, alături de Ultrapost, Express Mail Service și Skypak.

,,Conform planului în baza căruia am fost mandatat să conduc acest proiect, îmi doresc ca PrioriPost să redevină ‘prima opțiune’ pentru clienții care au necesități de expediere în regim de curierat rapid și să reprezinte pentru Poşta Română ceea ce reprezintă, de exemplu, DHL pentru Deutsche Post”, a declarat Octavian Bădescu, director al sucursalei de servicii express a CNPR.

Poşta este cel mai mare operator local de profil şi are o reţea teritorială de 5.600 de unităţi poştale.

Poşta Română a acumulat în perioada 2009-2012 pierderi de 532,9 milioane de lei, potrivit Mediafax. Datoriile totale ale companiei însumează 650 milioane lei. Guvernul a decis ca Poşta Română să fie restructurată într-o perioadă de 180 zile, iar ofertele ferme şi angajante pentru privatizarea companiei vor putea fi depuse până la 30 iunie 2014

Acţionarii CNPR sunt Ministerul pentru Societatea Informaţională – 75% şi Fondul Proprietatea – 25%.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii