Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

Seriile de animație pentru adulți „Ugly Americans” și „Drawn Together” sunt difuzate în premieră la Comedy Central Extra

comedy_extra.jpg
Comedy Central Extra, televiziunea de umor pentru adulți a Viacom, începe anul 2014 aducând pe ecrane serialele animate de comedie „Ugly Americans” și „Drawn Together” (foto), care se alătură South Park, informează Media Expres.

Cele două noi serii sunt difuzate zilnic: „Drawn Together” de la ora 23:45 și „Ugly Americans” – de la 00:05, în timp ce South Park dă startul slotului de comedie animată de la ora 23:00.

Al 14-lea sezon al South Park a început la Comedy Central Extra pe 1 ianuarie (în SUA seria a ajuns la al 17-lea sezon).

Personajele din South Park ironizează de mai bine de o decadă evenimente de actualitate mondială și, în noul sezon, umorul cinic și mușcător e orientat printre altele către Jonas Brothers sau rețeaua de socializare Facebook.

Pe de altă parte, tot în acest sezon, Cartman se transformă în Batman-ul orașului, cu numele de cod Ratonul. South Park poate fi urmărit în fiecare noapte, la Comedy Central Extra, începând cu ora 23:00.

„Drawn Together” este o serie ale cărei personaje animate evoluează într-un reality show.

„Drawn Together este primul reality animat. Aici, reality show-ul și Big Brother se întâlnesc cu personajele caracteristice lumii animate”, potrivit publicației Variety, care subliniază stilul seriei în care eroului clasic (Captain Hero) i se alătură Ling-Linget (personaj care îl are ca model pe Pikachu din Pokemon), o copie a lui a Spongebob și alții. „Drawn Together” este difuzat în fiecare seară, începând cu ora 23:45, la Comedy Central Extra.

La polul opus comparativ cu „Drawn Together”, care combină diverse personaje din lumea animației, „Ugly Americans” prezintă o lume anti-utopică în care oamenii, demonii, vampirii, fantomele și alte creaturi bizare trăiesc împreună.

„Acest serial este o halucinație de proporții”, apreciază Variety, în timp ce publicația Huffington Post a descris seria ca fiind „cea mai promițătoare serie” de la Comedy Central.

Protagonistul serialului este Mark Lily, asistent social care face tot posibilul pentru a integra străinii. Dar are și probleme personale: colegul lui de cameră este zombi, iubita e un demon nimfoman și, la serviciu, are drept coleg un vrăjitor amețit și mereu beat. „Ugly Americans” este un serial de animație care oferă o imagine polarizată a societății americane. Potrivit criticilor, dincolo de umorul dureros al serialului, episoadele abundă în mesaje serioase.

„Ugly Americans” poate fi urmărit în fiecare noapte, la Comedy Central Extra, începând cu 00:05.

În Europa, Comedy Central Extra este prezent în țările din regiunea Adriatică, Cehia și Slovacia, Irlanda, Moldova, Olanda, România și Marea Britanie. Comedy Central Extra este operat de Viacom International Media Networks și este o televiziune soră a canalului TV de comedie Comedy Central.

În Romania, Comedy Central Extra a fost lansat la începutul lui 2013 și este distribuit de Romtelecom, RCS & RDS și UPC.

Viacom este proprietarul unora dintre cele mai importante branduri media din lume, creatoare de programe TV, filme, filme scurte, aplicații, jocuri, produse pentru consumatori, social media și alte tipuri de divertisment pentru audiența din peste 160 de țări și teritorii.

Rețeaua media a Viacom include televiziuni precum MTV, VH1, CMT, Logo, BET, CENTRIC, Nickelodeon, Nick Jr., TeenNick, Nicktoons, Nick at Nite, Comedy Central, TV Land, SPIKE, Tr3s, Paramount Channel și VIVA, care ajung în circa 700 de milioane de locuințe în întreaga lume.

Paramount Pictures, cel mai vechi studio de film din Statele Unite, este unul dintre cei mai importanți producători și distribuitori de filme pentru divertisment. În Europa, Viacom operează prin intermediul Viacom International Media Networks.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii