Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

Serialului “The Terror: Infamia” va debuta la AMC pe 15 august

Televziunea AMC anunță că va difuza sezonul al doilea al serialului antologic "The Terror", intitulat ”The Terror: Infamia”, începând de joi, 15 august, de la ora 22:00.    
 aboneaza-te
TERROR_1jpg

Având acțiunea amplasată în Cel de-al Doilea Război Mondial, ”The Terror: Infamia” prezintă o serie de decese stranii care bântuie comunitatea japonezo-americană și încercarea unui tânăr de a înțelege și de a combate entitatea malefică responsabilă pentru acestea.

Din distribuție fac parte Derek Mio în rolul lui Chester Nakayama; Kiki Sukezane (Lost in Space) în rolul lui Yuko, o femeie misterioasă din trecutul lui Chester; Cristina Rodlo (Miss Bala) în rolul lui Luz, iubita secretă a lui Chester; Shingo Usami (Unbroken) în rolul lui  Henry Nakayama, tatăl lui Chester; Naoko Mori (Everest) în rolul Asako Nakayama, mama lui Chester; Miki Ishikawa (9-1-1) în rolul lui Amy, o prietenă a familiei Nakayama; și renumitul actor, producător, scriitor și activist George Takei (Star Trek) în rolul lui Yamato-san, înțeleptul comunității și fost căpitan al unei nave de pescuit.

The Terror: Infamia” este o producție AMC Studios, alături de Scott Free, Emjag Productions și Entertainment 360.

Producătorii executivi și co-creatorii serialului sunt Alexander Woo și Max Borenstein, avându-l pe Woo și în funcția de showrunner. Ridley Scott, David W. Zucker, Alexandra Milchan, Scott Lambert, Guymon Casady și Jordan Sheehan sunt, de asemenea, producători executivi.

 aboneaza-te
The Terror _ Season 2, Episode 2 – Photo Credit: Ed Araquel/AMC

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii