Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

Serialul „Wayward Pines” începe pe FilmBox Premium

Serialul american „Wayward Pines”, semnat de regizorul și scenaristul M. Night Shyamalan, cunoscut pentru filmele „The Sixth Sense – Al șaselea simț” și „The Village – Satul” începe pe 29 septembrie la FilmBox Premium.
Wayward-Pines

Criticii au primit favorabil „Wayward Pines” – având o audiență de 86% de pe celebrul site Rotten Tomatoes.

Primele două episoade din acest serial de mister și suspans vor fi marți, 29 septembrie, de la ora 21 pe FilmBox Premium, fostul FilmBox Extra.

Tot marți, pe 29 septembrie, canalele FilmBox HD și FilmBox Extra din portofoliul SPI International trec printr-un proces de rebranding și își schimbă denumirile – FilmBox HD devine FilmBox Extra HD și FilmBox Extra se transformă în FilmBox Premium.

FilmBox Extra HD se adresează telespectatorilor care apreciază conținutul TV disponibil la o anumită calitate a imaginii și a sunetului, pentru a crea experiența cinematografică acasă.

FilmBox Premium este un canal ce aduce filme noi, la scurt timp după lansare – fie că sunt blockbustere de la Hollywood, fie că sunt valori ale cinematografiei europene sau serii TV cu bugete mari și distribuții pe măsură.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii