Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

Serialul „Trăsniţii” de la Prima TV a intrat în Guinness Book, fiind cel mai longeviv sitcom din lume

Guinness Book a desemnat „Trăsniţii” drept cel mai longeviv sitcom din lume, în funcţie de numărul de episoade difuzate, producţia românească surclasând animaţia „The Simpsons”, care a deţinut anterior recordul mondial, potrivit unui anunţ al televiziunii Prima TV, care difuzează acest program, informează MEDIAFAX.  
 aboneaza-te
Trasnitii

Cu un număr total de 1.345 de episoade, însumate cu cele trei denumiri sub care serialul a fost difuzat la Prima TV, respectiv „Trăsniţi în N.A.T.O.”, „Trăsniţi din N.A.T.O.” şi „Trăsniţii”, sitcom-ul produs de Grig Chiroiu a intrat în Guinness World Records doar cu cele 689 de episoade înregistrate sub titulatura de „Trăsniţii” şi difuzate până la recunoaşterea acestei performanţe, respectiv 7 septembrie.

Astfel, programul românesc a depăşit show-ul american „The Simpsons”, care a deţinut până de curând recordul modial, cu 573 de episoade, conform Prima TV.

Grig Chiroiu a declarat: „Am intrat în Guinness Book! Am reuşit! Suntem recunoscuţi internaţional, suntem fenomenali, mondiali, victorioşi, mândri şi de neoprit, suntem fericiţi până la lacrimi şi atât de entuziasmaţi încât am vrea să vă îmbrăţişăm şi să vă pupăm pe toţi. Acest titlu înseamnă atestarea unui efort susţinut timp de doisprezece ani, înseamnă împlinirea unui vis pe care l-am tot avut în ultimii cinci ani, înseamnă că acum toţi fanii noştri se pot făli şi se pot lăuda cu noi”. 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii