FacebookTwitterLinkedIn

În acest sezon Ivy schimbă cu succes strategia de a paria, Brandi se confruntă cu cel mai mare coșmar al ei și îl obligă pe Jarrod să folosească un buget limitat.

Cuplul folosește diferite strategii pentru a-și atinge obiectivele, ba chiar folosesc un expert pentru a putea găsi cel mai valoros depozit. Toată lumea caută să prindă peștele cel mare iar licitațiile scot ce este mai bun și mai rău din oameni.

„Războiul Depozitelor” este un reality show în cadrul căruia cumpărători profesioniști se întrec pentru bani mulţi şi făcuți repede. În această adevărată vânătoare de comori ofertanții caută prin proprietăți nerevendicate și nu se tem să facă zgomot de a crea drame pentru a-și atinge obiectivele. Licitează de la tineri de 20 de ani dornici de aventură până la echipe soţ-soţie care vor să facă bani mulţi şi repede.

VEZI TELEVIZIUNILE CU CELE MAI MARI AUDIENȚE ÎN MEDIUL URBAN – AUGUST 2015!

Fiecare episod îi poartă pe ofertanți către depozite ale căror proprietari au întârziat plăţile sau care au fost abandonate sau uitate. Odată ajunși aceștia aşteaptă nerăbdători să descopere potenţiala mină de aur. Este un moment tensionat pentru că ofertanții au oportunitatea de a afla care este concurența.

Proprietarul spaţiului unde se află containerul îi taie lacătul şi ridică uşa pentru prima oară, permiţându-le ofertanţilor să arunce o privire înăuntru, doar cu ajutorul unei lanterne. Această privire este singura lor oportunitate de a evalua dacă depozitul conţine zdrenţe sau comori, apoi ofertanţii trebuie să hotărască dacă depozitul merită… şi câţi bani merită.

Televiziunile History şi History HD sunt disponibile prin RCS – DIGI, Telekom TV, UPC, AKTA, iNES IPTV şi Orange TV.