FacebookTwitterLinkedIn

Nou sezon vine cu licitații palpitante, cu întoarcerea șocantă a lui Dave Hester, zis și „Mogulul” și cu descoperirea lui Jarrod și Brandi că pot câștiga bani frumoși din obiecte mici și aparent neinteresante.

„Războiul Depozitelor” este un tip special de vânătoare de comori în care, dacă licitatorii au noroc, se pot îmbogăți. Licitează atât tineri de 20 de ani, dornici de aventură, cât și echipe formate din soț și soție care urmăresc să facă mulți bani rapid. În ciuda diferențelor, toți participanții au ceva în comun: sunt hotărâți să facă orice este necesar pentru a câștiga.

Peste tot în SUA există depozite pentru care proprietarii au întârziat cu plățile sau care au fost abandonate sau uitate. Acestea sunt depozitele de care sunt interesați licitatorii din „Războiul Depozitelor”. Orice se poate întâmpla în timp ce licitatorii aruncă o privire înăuntru pentru a evalua dacă depozitul ascunde comori sau nu și decid dacă și cât ar fi dispuși să plătească pentru a-l obține. În fiecare episod, licitatorii se îndreaptă spre astfel de depozite și așteaptă cu nerăbdare să li se dezvăluie ce se află în spatele ușilor.

După ce licitația se încheie, serialul îi urmărește pe cumpărătorii care descoperă ce au achiziționat. Astfel, ei pot găsi fie o avere, fie doar lucruri bune de aruncat la gunoi.

Televiziunile History şi History HD sunt disponibile prin Digi, Telekom TV, UPC, iNES IPTV şi Orange TV.