Cautare
, Contributor

Uncategorized |
|

Serialul Prison Break, posibil să fie redifuzat

Conducerea postului de televiziune Fox se află în discuții pentru a readuce pe micile ecrane serialul TV Prison Break, care a fost anulat acum șase ani, la finele celui de-al patrulea sezon, informează E! News.
shutterstock_235179718

Prison Break spune povestea unui inginer genist civil, pe nume Michael Scofield, interpretat de actorul Wentworth Miller, care ajunge intenționat în penitenciarul Fox River pentru a plănui evadarea fratelui său, Lincoln Burrows (Dominic Purcell), condamnat la moarte prin electrocutare pe motivul asasinării fratelui vicepreședintelui Statelor Unite, convins că Lincoln nu este vinovat.

Serialul a fost creat de Paul Scheuring și difuzat de Fox și  s-a bucurat de popularitate în urmă cu opt ani, fiind vizionat în medie de 9,5 milioane de telespectatori per episod în 2005. De-a lungul timpului a primit două nominalizări la premiul Globul de Aur pentru „cel mai bun serial” cât și pentru interpretarea actorului principal, care a fost o alegere de ultim moment.

Ultimul sezon al serialului a fost difuzat în 2009 în SUA, la începutul lui 2009. În perioada de glorie a serialului, acesta a fost interzis în 13 închisori.

 

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii