Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

Serialul „Polițiști fără frontiere” se întoarce la AXN cu un nou sezon, din 13 octombrie

Cel de-al treilea sezon al serialului „Polițiști fără frontiere” va avea premiera pe 13 octombrie, la ora 22:00, la AXN, și face parte din oferta de programe din această toamnă a televiziunii deținute de Sony Pictures Television (SPT) Network, informează Media Expres.
Politisti fara frontiere

Serialul de investigație „Polițiști fără frontiere” („Crossing Lines”, în original, n.red.) spune povestea Curții Penale Internaționale, care investighează infracțiuni transfrontaliere și aduce criminalii în fața justiției. Intriga „Polițiști fără frontier” are loc în cele mai exotice locuri din lume, în timp ce echipa polițiștilor colaborează pentru a rezolva cele mai răsunătoare crime internaționale.

În noul sezon, Unitatea Specială de Investigație se confruntă cu problemele umanității la cel mai grav nivel, cu omoruri, corupție, epidemii și catastrofe radioactive, chiar în centrul Europei. Membrii echipei trebuie să se întâlnească și să înfrunte pasiuni, politică și profit, terorism și șantaj, în timp ce fac față presiunilor interne generate de un grup de experți.

În sezonul al doilea al serialului „Polițiști fără frontier”, care a avut premiera în vara anului trecut la AXN, a jucat și actorul român Marcel Iureş, care a interpretat rolul gangsterului Dimitrov.

VEZI AUDIENȚELE TELEVIZIUNILOR DE FILME!

Televiziunea AXN are peste 16 milioane de abonaţi doar în Europa Centrală, unde este difuzată în şase ţări: Ungaria, Polonia, Cehia, Slovacia, România şi Bulgaria, şi în cinci ţări din regiunea Adriatică – Serbia, Croaţia, Slovenia, Macedonia şi Muntenegru. Pe lângă seriale, AXN difuzează şi filme de la Sony Pictures şi de la alte studiouri.

Sony Pictures Television (SPT), o companie a Sony Pictures Entertainment, este unul dintre furnizorii principali ai industriei micului ecran, producând şi distribuind programe pentru fiecare gen, peste tot în lume şi pentru o multitudine de platforme.

SPT are 19 companii de producţie, deţinute în totalitate sau în parteneriat, în 13 ţări în afara Statelor Unite, menţinând birouri în 31 de ţări. Portofoliul global al SPT conţine 148 de televiziuni în 178 de ţări, ajungând astfel, cumulat, la mai mult de 1,2 miliarde de abonaţi din întreaga lume.

VEZI TOPUL CELOR MAI PUTERNICI OAMENI DE MARKETING DIN ROMÂNIA – EDIȚIA 2015

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii