Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

Serialul „Patria”, despre Țara Bascilor, a intrat pe HBO GO

HBO a anunțat că primele două episoade din cele opt ale serialului „Patria”, bazat pe romanul lui Fernando Aramburu, despre conflictul bascilor din perspectiva a două familii, de-a lungul mai multor ani, sunt disponibile pe HBO GO, informează Media Expres.
tara bascilor hbo go

Povestea are în centru două femei care au crescut împreună: una este văduva unei victime a grupului terorist ETA, iar cealaltă este mama unui tânăr care s-a alăturat ETA, notează Media Expres.

Serialul este creat și scris de Aitor Gabilondo, pornind de la bestsellerul lui Fernando Aramburu. Primele patru episoade sunt regizate de Félix Viscarret, iar episoadele 5-8 de Óscar Pedraza. Aitor Gabilondo este producător executiv pentru Alea Media, iar Antony Root, Steve Matthews și Miguel Salvat sunt producători executivi pentru HBO Europe.

„Patria” spune povestea, pe parcursul a trei decenii, Țării Bascilor, amenințată de terorismul separatist al ETA, din perspectiva a două familii separate de conflictul violent. Viețile lui Bittori și ale familiei ei explodează în ziua când ETA îi ucide soțul, pe Txato, la ușa casei sale. Relația cu Miren, prietena ei apropiată, al cărui fiu face parte din gruparea ETA, se termină. Ambele familii trebuie să facă față durerii și contradicțiilor morale, asta în timp ce viața merge mai departe.

Un nou episod va fi disponibil pe HBO GO în fiecare duminică și serialul va fi difuzat pe televiziunea lineară la HBO3, de la ora 22:00.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii